Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Spoed dakdekker Arnhem

Bent u op zoek naar een dakdekker in Arnhem met spoed? Neem dan vandaag nog contact op met Douma Dakservice, een spoed dakdekker voor Arnhem. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor elk spoedgeval. U hoeft er bij ons dan ook niet bang voor te zijn dat u al te lang met de schade aan uw dak blijft te zitten. Als spoed dakdekkersbedrijf in Arnhem kunt u er bij ons op rekenen dat u te maken heeft met mensen die weten hoe een schadegeval hersteld moet worden. Neemt u dan ook gewoon even contact met ons op als er snel werk aan uw dak moet gebeuren. In de regel staan wij binnen een uur bij u op de stoep.

Dakdekkers in Arnhem bij spoed

Stel dat er een zware storm over uw stad raast, waardoor uw dak beschadigd raakt. Het is dan van het grootste belang ervoor te zorgen dat deze schade zo snel mogelijk wordt gemaakt. Het punt is namelijk dat de storm anders grote schade aan kan richten aan het interieur van uw huis. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan lekkage. Als een grote schade niet snel wordt verholpen, kan dit ook nog als resultaat hebben dat de schade alleen maar groter wordt, wat dan ook weer hogere kosten met zich meebrengt.

Het spoed dakdekkersbedrijf voor Arnhem

Douma Dakservice is de spoed dakdekker voor Arnhem waar u altijd terecht kunt als u een probleem heeft met uw dak. Wij kunnen een spoedreparatie uitvoeren, maar we zijn ook in te schakelen als u bijvoorbeeld een renovatie aan uw dak nodig heeft. Ook voor regelmatig onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Het is nu eenmaal het beste om problemen aan uw dak te voorkomen, zodat een reparatie niet nodig is.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99