Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in verband met reparatie, lekkage of schade?
Douma Dakservice staat bekend om de snelle responstijd op uw vraag en de kundige oplossing van de calamiteit. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor advies en uw dringende dakreparatie, zoals het verhelpen van lekkages binnen 24 uur.  In de omgeving van Arnhem zijn wij indien gewenst binnen 1 uur ter plaatse.

 

Heeft u een dakdekker nodig voor advies, inspectie, vernieuwing of reparatie van uw dak?
Douma Dakservice voert een vrijblijvende gratis dakinspectie uit. Zowel de dakconstructie, de opbouw en de dakbedekking worden geïnspecteerd met extra aandacht voor lichtkoepels, gevelaansluitingen, looppaden en warmteafvoerkanalen. Hieruit volgt een inspectierapport. 

Indien gewenst volgt een reparatie- of een vernieuwingsplan welke wij zorgvuldig samen met u opstellen. Onze werkzaamheden worden duidelijk geoffreerd, het is de kracht van Douma Dakservice dat u een volledig en juist beeld heeft van de kosten dan de dakrenovatie. Wij scheppen duidelijke verwachtingen bij onze klanten, waar we ons graag aan houden. Binnen budget, binnen tijd en boven verwachting.

 

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor een langjarig onderhoudsplan voor uw daken?
Wanneer u bedrijfsmatig een pand (ver-)huurt en u wilt geen verrassingen ten aanzien van kosten van onderhoud, dan stellen wij graag een meerjarig plan met u op waarin de zorg betreffende het dak boven uw hoofd wordt weggenomen. Douma Dakservice voert jaarlijkse controles uit en de hieruit voortvloeiende herstelwerkzaamheden, naast het vooraf afgesproken en planmatig correctief onderhoud. U heeft geen zorgen meer. 

 

Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten

Onze diensten

dakreparatie arnhem

Dakreparatie

Niets zo vervelend als wanneer blijkt dat het dak boven uw hoofd niet meer functioneert na een storm of een fikse regenbui. Wel goed dat Douma Dak in de regio Arnhem binnen een uur ter plaatse kan zijn, 24 uur per dag bereikbaar is en binnen een dag een (nood-) reparatie kan doen.

Lees meer

Dakonderhoud arnhem

Dakonderhoud

Het geeft een goed gevoel te kunnen vertrouwen op het dak boven je hoofd. Of u nu bedrijfsruimte verhuurt of uw droomhuis bewoont, een  onderhoudsplan door u met Douma Dak opgesteld, geeft vertrouwen en rust. Met de betrouwbare garantie van Douma Dak.

Lees meer

Dakrenovatie Arnhem

Dakrenovatie

Een goed dak voorkomt schades door lekkages en biedt u isolatie en helpt mee de stookkosten te verlagen. Dat hoeft niet altijd middels het vervangen van uw oude dak door een nieuw dak, renovatie kan ook. Met hetzelfde eindresultaat. Een goed dak na een dakrenovatie door Douma Dak. Met garantie!.

Lees meer

Daknieuwbouw Arnhem

Daknieuwbouw

Niets is mooier dan de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. Laat u dan in de planfase al adviseren door een erkend dakdekker als Douma Dak. Ons advies betreffende constructie en materiaal gebruik levert u geld op. Zowel bouwkosten als stookkosten zullen aanzienlijk lager uitvallen als u kiest voor Douma Dak.

Lees meer


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99