Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

Dakreparatie arnhemEen goed dak voorkomt schades door lekkages en biedt u isolatie en helpt mee de stookkosten te verlagen. Dat hoeft niet altijd middels het vervangen van uw oude dak door een nieuw dak, renovatie kan ook. Met hetzelfde eindresultaat. Een goed dak na een dakrenovatie door Douma Dakservice. Met garantie!

Een aanbieding door Douma Dakservice betreffende de renovatie van uw dak, begint met een uitvoerige inspectie. Hiervan maken wij een rapport welke met u besproken wordt. Tijdens de inspectie letten wij op:

  • De dakconstructie
  • Lood en zinkwerk
  • Beschadigingen
  • De naadverbindingen
  • Dakranden en de aansluitingen op de dakrandprofielen
  • Lichtstraten, lichtkoepels en looppaden
  • Aansluitingen op dakdoorvoeren, HWA, warmteafvoerkanalen en ander opgaand werk
  • De isolatiewaarden 
  • De algemene staat van de materialen.

 

Het rapport dat Douma Dakservice voor u maakt is gratis en vrijblijvend. 

 

Indien u besluit de dakrenovatie uit te gaan voeren, stellen wij samen met u een heldere offerte op. Hierin worden duidelijke afspraken gemaakt over de in het werk aan te brengen materialen, prijs, bouwtermijn, isolatiewaarden, garantie en betaling. Wij zorgen er voor dat u elk onderdeel van offerte begrijpt, voordat we de overeenkomst aangaan. 

 

Douma Dakservice heeft de reputatie haar werk binnen budget, binnen termijn en boven verwachting uit te voeren. U krijgt duidelijke garantiecertificaten

Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten

Onze diensten

dakreparatie arnhem

Dakreparatie

Niets zo vervelend als wanneer blijkt dat het dak boven uw hoofd niet meer functioneert na een storm of een fikse regenbui. Wel goed dat Douma Dak in de regio Arnhem binnen een uur ter plaatse kan zijn, 24 uur per dag bereikbaar is en binnen een dag een (nood-) reparatie kan doen.

Lees meer

Dakonderhoud arnhem

Dakonderhoud

Het geeft een goed gevoel te kunnen vertrouwen op het dak boven je hoofd. Of u nu bedrijfsruimte verhuurt of uw droomhuis bewoont, een  onderhoudsplan door u met Douma Dak opgesteld, geeft vertrouwen en rust. Met de betrouwbare garantie van Douma Dak.

Lees meer

Dakrenovatie Arnhem

Dakrenovatie

Een goed dak voorkomt schades door lekkages en biedt u isolatie en helpt mee de stookkosten te verlagen. Dat hoeft niet altijd middels het vervangen van uw oude dak door een nieuw dak, renovatie kan ook. Met hetzelfde eindresultaat. Een goed dak na een dakrenovatie door Douma Dak. Met garantie!.

Lees meer

Daknieuwbouw Arnhem

Daknieuwbouw

Niets is mooier dan de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. Laat u dan in de planfase al adviseren door een erkend dakdekker als Douma Dak. Ons advies betreffende constructie en materiaal gebruik levert u geld op. Zowel bouwkosten als stookkosten zullen aanzienlijk lager uitvallen als u kiest voor Douma Dak.

Lees meer


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99