Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

Dakreparatie arnhemHet geeft een goed gevoel te kunnen vertrouwen op het dak boven je hoofd. Of u nu bedrijfsruimte verhuurt of uw droomhuis bewoont, een  onderhoudsplan door u met Douma Dakservice opgesteld, geeft vertrouwen en rust. Met de betrouwbare garantie van Douma Dakservice. 

Dakonderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te garanderen. Wanneer schade aan het dak  in een vroeg stadia verholpen wordt, is de kans op lekkages en waterschade minimaal.

Een aanbieding door Douma Dakservice betreffende het onderhoud aan uw dak, begint met een uitvoerige inspectie. Hiervan maken wij een rapport welke met u besproken wordt. Aan de hand hiervan kan besloten worden tot een eenmalige reparatie/renovatie of een vernieuwing van het dak. Of u beslist tot een meerjarig onderhoudsplan. In het onderhoudsplan worden naast het correctief planmatig onderhoud ook herstelwerken gepland en kunnen vernieuwingen worden opgenomen. Dit onderhoudsplan garandeert u een goed functionerend dak tegen voorspelbare kosten voor een lange termijn. 

In het onderhoudscontract worden ook afspraken betreffende isolatiewaarden opgenomen.

Vanzelfsprekend krijgt u een 24-uurs service van Douma Dakservice indien er zich toch onverhoopt calamiteiten voordoen.

Douma Dakservice garandeert u een goed onderhouden dak. 

Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten

Onze diensten

dakreparatie arnhem

Dakreparatie

Niets zo vervelend als wanneer blijkt dat het dak boven uw hoofd niet meer functioneert na een storm of een fikse regenbui. Wel goed dat Douma Dak in de regio Arnhem binnen een uur ter plaatse kan zijn, 24 uur per dag bereikbaar is en binnen een dag een (nood-) reparatie kan doen.

Lees meer

Dakonderhoud arnhem

Dakonderhoud

Het geeft een goed gevoel te kunnen vertrouwen op het dak boven je hoofd. Of u nu bedrijfsruimte verhuurt of uw droomhuis bewoont, een  onderhoudsplan door u met Douma Dak opgesteld, geeft vertrouwen en rust. Met de betrouwbare garantie van Douma Dak.

Lees meer

Dakrenovatie Arnhem

Dakrenovatie

Een goed dak voorkomt schades door lekkages en biedt u isolatie en helpt mee de stookkosten te verlagen. Dat hoeft niet altijd middels het vervangen van uw oude dak door een nieuw dak, renovatie kan ook. Met hetzelfde eindresultaat. Een goed dak na een dakrenovatie door Douma Dak. Met garantie!.

Lees meer

Daknieuwbouw Arnhem

Daknieuwbouw

Niets is mooier dan de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. Laat u dan in de planfase al adviseren door een erkend dakdekker als Douma Dak. Ons advies betreffende constructie en materiaal gebruik levert u geld op. Zowel bouwkosten als stookkosten zullen aanzienlijk lager uitvallen als u kiest voor Douma Dak.

Lees meer


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99