Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

Dakreparatie arnhemNiets is mooier dan de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. Laat u dan in de planfase al adviseren door een erkend dakdekker als Douma Dakservice. Ons advies betreffende constructie en materiaal gebruik levert u geld op. Zowel bouwkosten als stookkosten zullen aanzienlijk lager uitvallen als u kiest voor Douma Dakservice.

 

Bij nieuwbouw of grootschalige renovatie schakelt de afnemer steeds meer mensen in om het bouwproces tot een goed einde te brengen. Waar vroeger architect en aannemer de gesprekspartner waren, komen nu naast bouwadviesbureaus ook de specialisten uit het bouwproces zelf aan tafel bij de opdrachtgever. Zo ook Douma Dakservice. 

Waar het gaat om constructie, toepassen van de juiste materialen, het halen van de goede isolatiewaarden, de optimale levensduur en laagste onderhoudskosten betreffende het dak van uw woning of bedrijfsgebouw, Douma Dakservice is graag uw partner. Vanaf ontwerp, uitwerking en uitvoering zijn wij graag betrokken bij de bouw. Dat levert het beste resultaat op voor u.

In bouwkosten, in stookkosten en in onderhoudskosten. U kunt op ons rekenen!

 

Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten

Onze diensten

dakreparatie arnhem

Dakreparatie

Niets zo vervelend als wanneer blijkt dat het dak boven uw hoofd niet meer functioneert na een storm of een fikse regenbui. Wel goed dat Douma Dak in de regio Arnhem binnen een uur ter plaatse kan zijn, 24 uur per dag bereikbaar is en binnen een dag een (nood-) reparatie kan doen.

Lees meer

Dakonderhoud arnhem

Dakonderhoud

Het geeft een goed gevoel te kunnen vertrouwen op het dak boven je hoofd. Of u nu bedrijfsruimte verhuurt of uw droomhuis bewoont, een  onderhoudsplan door u met Douma Dak opgesteld, geeft vertrouwen en rust. Met de betrouwbare garantie van Douma Dak.

Lees meer

Dakrenovatie Arnhem

Dakrenovatie

Een goed dak voorkomt schades door lekkages en biedt u isolatie en helpt mee de stookkosten te verlagen. Dat hoeft niet altijd middels het vervangen van uw oude dak door een nieuw dak, renovatie kan ook. Met hetzelfde eindresultaat. Een goed dak na een dakrenovatie door Douma Dak. Met garantie!.

Lees meer

Daknieuwbouw Arnhem

Daknieuwbouw

Niets is mooier dan de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. Laat u dan in de planfase al adviseren door een erkend dakdekker als Douma Dak. Ons advies betreffende constructie en materiaal gebruik levert u geld op. Zowel bouwkosten als stookkosten zullen aanzienlijk lager uitvallen als u kiest voor Douma Dak.

Lees meer


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99