Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakreparatie spoed

Soms is het noodzakelijk dat een schade aan een dak zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Het is mogelijk dat er in een zware storm schade aan uw dak is ontstaan, u wilt dan natuurlijk dat deze schade zo snel mogelijk wordt verholpen. Neem voor een dakreparatie met spoed contact op met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf werken mensen die 24 uur per dag voor u klaar staan. Per slot van rekening kunnen problemen aan uw dak ook midden in de nacht ontstaan. Als u ons belt en doorgeeft wat uw spoedgeval is, dan zorgen wij er in de regel voor dat er binnen een uur iemand bij u op de stoep staat.

Reparatie dak met spoed

Voor een spoed dakreparatie neemt u vandaag nog contact op met Douma Dakservice. Wij hebben de kennis en mensen in huis om elk probleem met uw dak zo snel mogelijk te verhelpen. Een dakreparatie met spoed is nodig als er dusdanige schade is aangericht dat de spullen in uw huis gevaar lopen. Die reparatie van dak met spoed verzorgen wij razendsnel voor u. Als u heeft gebeld staan wij in de regel binnen een uur bij u op het dak. Zo weet u dat uw reparatie vakkundig wordt uitgevoerd en dat u er niet bang voor hoeft te zijn of dit goed en grondig gebeurd. We raden u dan ook af om in een noodgeval zelf het dak op te gaan. Het is beter dit aan de professionals over te laten.

Een spoed dakreparatie nodig?

Bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres als u een reparatie van uw dak nodig heeft. Bel ons en geef door wat uw problemen zijn en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een professional uw kant op komt. Wij kunnen elke dakreparatie voor u uitvoeren, maar we zijn ook in te schakelen als u bijvoorbeeld een renovatie aan uw dak nodig heeft. Staat u op het punt een nieuw bedrijfspand te laten bouwen en wil u experts hiervoor het dak laten maken? Neem ook daarvoor contact op met Douma Dakservice.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99