Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakreparatie Arnhem

Als u schade heeft aan het dak van uw huis of bedrijf, dan is het van groot belang om dit zo snel mogelijk te laten repareren. U zorgt er zo voor dat de schade niet groter wordt en dat u hogere kosten kunt voorkomen. We raden u daarbij aan om contact op te nemen met onze spoedhulp in het geval dat de schade dusdanig groot is dat er echt niet gewacht kan worden. Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn als er een calamiteit is geweest. Wij hebben een spoeddienst die 24 uur per dag klaar staat voor een noodzakelijke dakreparatie in Arnhem. We staan dan in de regel binnen een uur bij u op het dak om de schade te repareren.

Dakreparaties in Arnhem

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar een dakreparatie in Arnhem geheel professioneel uitgevoerd kan worden? Neem dan contact op met Douma Dakservice. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die elke reparatie vakkundig uit kunnen voeren. Dit doen wij altijd tegen een zo scherp mogelijke prijs. Zoekt u dan ook een dakreparatiebedrijf in Arnhem, dan raden we u aan om hier eens contact over op te nemen met ons. U kunt op onze website een grote hoeveelheid informatie vinden over onze werkzaamheden, daarnaast bent u bij ons ook altijd aan het juiste adres als u vragen heeft of advies nodig heeft.

Een dakreparatie in Arnhem uit laten voeren

Zoekt u een bedrijf dat snel en grondig voor u aan de slag gaat als er een reparatie aan uw dak nodig is? Neem dan vandaag nog contact op met Douma Dakservice. Voor dakreparaties in Arnhem zijn wij de experts. Meer weten over ons dakreparatiebedrijf in Arnhem? Wij zitten altijd klaar om al uw vragen over het repareren van een dak te beantwoorden. We raden u dan ook aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen als u meer wilt weten of als een reparatie aan uw dak noodzakelijk is.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99