Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

De dakrenovatie specialist van Gelderland

Voor een dakrenovatie in Gelderland en omstreken kunt u Douma Dakservice inschakelen. We zijn gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden. Kies voor een dakrenovatie van hoogwaardige kwaliteit en een lage prijs. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kennis opgedaan. Een dakrenovatie is zeer voordelig voor het dak. Wilt u weten hoe u kunt profiteren van een dakrenovatie? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

De beste dakrenovatie in de regio Gelderland

Wij zijn een veelgevraagde dakdekker. Ook op het gebied van dakrenovaties worden we vaak gevraagd in Gelderland. Onze renovaties aan het dak worden door heel Gelderland uitgevoerd. In welke gemeente u ook woont, wij komen graag bij u langs. Met onze gratis dakinspectie weet u precies hoe uw dak eraan toe is.

Verzekerd van kwaliteit

Een dakrenovatie van Douma Dakservice biedt u de zekerheid van kwaliteit. U krijgt hierbij altijd meerdere garantiecertificaten toegereikt. Een renovatie van het dak zorgt ervoor dat uw dak weer jarenlang mooi blijft. Daarbij voldoet uw dak aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid en isolatienormen. U kunt voor alle vormen van dakrenovatie in Gelderland bij ons terecht. Nieuwbouwwoningen, oude huisjes en historische panden pakken wij deskundig aan. Wij staan voor transparantie en uitstekende service. Hier werken wij dan ook naar.

Een open werkwijze waarin u precies weet wat de stand van zaken is. Van ons ontvangt u een uitgebreid rapport over de staat van uw dak. Ook krijgt u een overzicht van alle kosten. Wij gaan niet aan de slag voordat u uw goedkeur heeft gegeven. Welke reparaties zijn er nodig, wat houdt de dakrenovatie in? Geen onverwachte verrassingen waar u niet op zit te wachten.

Een dakrenovatie als investering

Woont u in Gelderland en wilt u het dak laten renoveren? Wij staan voor u klaar. De renovatie van het dak is een waardevolle investering. De waarde van de woning blijft intact, u zult geen onverwachte schade aan het dak krijgen en u bent zeker van optimaal wooncomfort. De renovatie voorkomt kleine reparaties en defecten aan het dak en de dakbedekking. Een veilig en duurzaam dak. Laat een dakrenovatie in Gelderland uitvoeren door ervaren dakdekkers en een betrouwbare partij.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw dak? Overal in Gelderland nemen we klussen aan het dak aan. Voor alle benodigde dakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Stel al uw vragen aan onze vakkundige klantenservice. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-26248799.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99