Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakpannen leggen Arnhem

Heeft u een probleem met uw dak? Is er een ernstige storm over het lang gegaan en zijn er hierdoor dakpannen van uw dak af gewaaid? Douma Dakservice kan voor u dakpannen leggen in Arnhem. Ons bedrijf heeft de mensen in huis die dit snel en op vakkundige wijze voor u in orde maken. Als dakpannen bedrijf in Arnhem hebben we al heel wat verschillende daken van nieuwe dakpannen voorzien. Ook als u wilt dat er op uw dak een geheel nieuwe laag dakpannen komt te liggen bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit meerdere verschillende soorten dakpannen. Neem hiervoor gewoon even een kijkje op onze website.

Het dakpannen bedrijf voor Arnhem

Het is belangrijk om goede dakpannen op uw dak te hebben liggen. Niet alleen ziet dit er mooi uit, het is ook nog eens zo dat deze dakpannen de regen en andere weerselementen voor u buiten de deur houden. Hoe goed deze dakpannen echter ook gelegd worden, er kan altijd schade aan ontstaan. Vandaar ook dat wij als bedrijf dakpannen leggen in Arnhem. U kunt ons inschakelen voor elk soort dak wat u maar kunt bedenken. Ook als u een nieuw dak wilt laten leggen, bijvoorbeeld op een nieuw bedrijfspand, kunt u ons hiervoor inschakelen.

Meer weten over ons dakpannen bedrijf in Arnhem

Douma Dakservice is een bedrijf dat al in 1929 is opgericht. Door de jaren heen hebben we dan ook een flink aantal daken voorzien van dakpannen! We hebben door de jaren heen alle ontwikkelingen op dit gebied wel meegemaakt en hebben constant onze producten en diensten verbeterd. We zetten onze mensen ook graag in voor uw bedrijf. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u voor het leggen van dakpannen een professioneel bedrijf zoekt. Wij kunnen daarnaast ook alle andere werkzaamheden aan uw dak uitvoeren, of ingeschakeld worden voor regulier onderhoud.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99