Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakonderhoud voor een scherpe prijs

Wilt u dakonderhoud tegen de laagste kosten laten uitvoeren? Douma Dakservice begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij dakonderhoud altijd tegen de scherpste prijs aan. Natuurlijk leveren wij nog altijd hoogwaardige kwaliteit aan. Topkwaliteit voor een lage prijs, is dat mogelijk? Dat is het zeker. Bekijk enkele projecten van onze dakdekkers en u zult het zelf zien. Al onze onderhoudswerkzaamheden aan het dak worden nauwkeurig uitgevoerd. Uitstekende service en jarenlange ervaring, dat is wat u van ons kunt verwachten.

De specialist in dakonderhoud tegen de laagste prijs

Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in alle vormen van dakonderhoud tegen de laagste kosten. Van eenmalig onderhoud tot een periodieke controle. Alle werkzaamheden worden aangeboden voor scherpe prijzen. Regelmatig dakonderhoud zorgt dat uw dak sterk en mooi blijft. De conditie van de dakbedekking blijft gewaarborgd. Eventuele lekkages en defecten worden voorkomen. Dit geldt ook meteen voor de kosten.

De VVE (Vereniging van Eigenaren) schakelt ons vaak in voor dakonderhoud. We zorgen ervoor dat de daken van alle leden van deze vereniging in optimale conditie zijn én blijven. Doordat het onderhoud kan worden gepland, en de kosten vooraf bekend zijn, weten zij precies waar ze aan toe zijn. Defecten aan het dak worden voorkomen, de uitstraling blijft even mooi en we zorgen voor optimaal wooncomfort. Wij checken dan ook altijd de staat van de dakisolatie.

Verzekerd van de laagste kosten

Dakonderhoud voor de laagste prijs voorkomt u hoge kosten. Dit geldt niet alleen voor nu, ook voor de toekomst. Dakonderhoud is een investering voor langere tijd. Een duurzame, verstandige handeling die u veel kosten en problemen kan besparen. Professioneel onderhoud voor een klein prijsje, benieuwd wat dat voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We werken transparant en in alle eerlijkheid. U weet precies wat u van ons kunt verwachten.

Diensten van Douma Dakservice

Naast dakonderhoud voor de allerlaagste prijs voeren we veel meer dakwerkzaamheden uit. Neem contact met ons op voor dakonderhoud, dakreparaties en dakrenovatie. Vraag een gratis dakinspectie aan, profiteer van onze unieke servicecontracten en 10 jaar garantie.

Heeft u een spoedgeval? U kunt ons 24 uur per dag bellen voor noodsituaties. Onze dakdekkers staan binnen een uur bij u voor de deur. Grote lekkages waarbij het water naar beneden stroomt, schade aan uw woning en inventaris, dit kan allemaal worden voorkomen. Douma Dakservice is de specialist voor dakonderhoud tegen de laagste kosten.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99