Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Daklekkage Arnhem

Het is een vervelend probleem waarvan u eigenlijk hoopt dat u er geen last van gaat krijgen – lekkage aan uw dak. Bij Douma Dakservice staan we 24 uur per dag voor u klaar om alle problemen met uw dak te verhelpen. Voor de reguliere problemen en onderhoud aan uw dak kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen binnen kantoortijden. Maar als er acuut een probleem is aan uw dak dat u graag zo snel mogelijk wilt oplossen, dan kunt u ons ook buiten kantooruren opbellen. Naar gelang de aard van het probleem staan wij dan binnen een uur bij u klaar om dit probleem op te lossen.

Daklekkages in Arnhem

Die daklekkage in Arnhem verhelpen wij zo snel mogelijk voor u. Bij Douma Dakservice hebben we service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij verhelpen al daklekkages in Arnhem vanaf 1929, toen ons bedrijf het levenslicht zag. In de jaren erna hebben wij ontwikkelingen op het gebied van daken wel meegemaakt en ook nu nog willen wij er altijd voor zorgen dat we op de hoogte zijn van nieuwe technieken. Wij zijn een daklekkage bedrijf in Arnhem waar mensen werken met veel ervaring op het gebied van het verhelpen van daklekkages. Meer weten over de mogelijkheden die u heeft, of vrijblijvend een offerte aanvragen? Daarvoor bent u bij ons altijd welkom.

Aan de slag met daklekkages

Die daklekkage in Arnhem is snel verholpen als u Douma Dakservice inschakelt. Wij kunnen ook samen met u een contract opstellen om regulier onderhoud mogelijk te maken. Op deze manier zorgt u ervoor dat er minder snel lekkages aan uw dak ontstaan. We komen ook graag een keer bij u langs om te kijken of uw dak helemaal in orde is, of dat het verstandig is om hier door ons werkzaamheden aan te laten uitvoeren.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99