Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Reparatie aan uw dakgoot in Arnhem en omstreken

Is uw dakgoot toe aan reparatie en woont u in Arnhem? Dan kunt u Douma Dakservice inschakelen. Bekende problemen aan het dak zijn lekkage en schade aan de dakpannen. Deze problemen komen vaak voor. Een ander probleem aan het dak dat voor veel schade kan zorgen is defect aan de dakgoot. Het regenwater kan niet meer goed worden afgevoerd. Bij een gat of breuk in de goot stroomt het water waar het niet hoort te stromen. Heeft u een verstopping in de dakgoot? Dan blijft het water staan en krijgt u overstromingen. Vervanging of reparatie van de dakgoot in de regio Arnhem, Douma Dakservice helpt u hierbij.

Douma Dakservice voor dakgoot reparaties in Arnhem

Het repareren en vervangen van dakgoten wordt door meerdere dakdekkers gedaan. Waarom zou u toch voor ons moeten kiezen? Bij Douma Dakservice profiteert u van meerdere voordelen. Wij werken altijd met scherpe prijzen. Daarnaast zijn we altijd eerlijk en transparant over de totale kosten. Zeker bij onverwachte reparaties wilt u niet voor verrassingen komen te staan.

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Het dak wordt altijd volledig geïnspecteerd en u wordt daarvan op de hoogte gebracht. Precies weten wat de situatie is, hoe deze verholpen kan worden en wat de kosten zullen zijn. Een duidelijke, vrijblijvende offerte. Wij gaan pas aan de slag als u akkoord gaat. Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag bereikbaar en zijn we binnen een uur ter plaatse.

Spoedreparatie van de dakgoot

Is de schade zo groot dat het probleem direct verholpen moet worden? De meeste dakdekkers werken alleen op afspraak. Wij begrijpen dat schade aan het dak grote problemen kan veroorzaken. Voorkom nog meer kosten en schakel ons meteen in. We komen meteen uw kan uit en pakken het defect of de lekkage met beide handen aan.

Professionele dakwerkzaamheden

Dankzij onze jarenlange ervaring bent u zeker van een professionele aanpak. We beschikken over de benodigde garantiecertificaten, u bent zeker van de beste kwaliteit. Uw volledige dak is bij ons in goede handen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan. U kunt onze klantenservice altijd bereiken, bel naar 06-26248799 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor alle dakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een dakgoot reparatie in Arnhem kunt u ons voor veel meer diensten inschakelen. Dakrenovatie, dakonderhoud en dakreparatie, laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Ook voor deskundig advies, een dakinspectie of spoedreparaties van het dak belt u Douma Dakservice.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99