Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Zevenaar

Problemen aan uw dak moet u niet te lang laten voor wat ze zijn. Er kan dan namelijk zomaar meer schade aan uw dak ontstaan. Als u hier snel vanaf wilt komen, dan raden we u aan om hier contact over op te nemen met Douma Dakservice. Ons bedrijf heeft de mensen en kennis in huis om al uw problemen aan uw dak zo snel mogelijk te verhelpen. Dat niet alleen, wij kunnen er ook voor zorgen dat uw dak helemaal wordt gerenoveerd. Dit raden wij aan als er structurele problemen met uw dak zijn die door een reparatie niet even kunnen worden opgelost. Ook voor het bouwen van een nieuw dak bent u bij onze dakdekker voor Zevenaar aan het juiste adres.

Dakdekkers in Zevenaar

Bij Douma Dakservice heeft u te maken met mensen die al vele jaren ervaring hebben op dit gebied. Ons bedrijf bestaat al sinds 1929, we hebben zodoende alle ontwikkelingen op het gebied van dakreparatie en renovatie wel meegemaakt. We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte blijven van nieuwe technieken, zodat we er voor kunnen zorgen dat uw dak altijd helemaal perfect in de best mogelijke staat blijft. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon een keer contact met ons op. De spoedservice van onze dakdekkers in Zevenaar is 24 uur per dag bereikbaar. Voor minder spoed kunt u binnen kantooruren of via de mail contact opnemen met ons dakdekkersbedrijf in Zevenaar.

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf in Zevenaar?

Als u meer wilt weten over onze dakdekkers in Zevenaar, dan vindt u ook elders op onze website meer informatie. Al onze diensten worden hier uitgebreid beschreven en wij vertellen u ook meer over de geschiedenis van ons bedrijf. Als dakdekker in Zevenaar bieden wij u de beste service die er maar voorhanden is.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99