Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Wijchen

Bent u op zoek naar een dakdekker voor Wijchen. Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf werken mensen die altijd verstand hebben van zaken en die snel voor u aan de slag kunnen gaan. Heeft u een calamiteit aan uw dak die snel verholpen moet worden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze 24 uurs service. In de regel staan wij dan binnen een uur bij u op de stoep om dit probleem aan uw dak te verhelpen. Heeft u schade aan uw dak die minder acuut is, maar die u wel graag snel gerepareerd ziet? Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt hier bijvoorbeeld via onze site gratis een offerte voor aanvragen.

De dakdekkers voor Wijchen

U woont in Wijchen en merkt dat u lekkage heeft? Misschien denkt u er dan aan dat een renovatie van uw dak nodig is. Wij kunnen echter als dakdekkersbedrijf voor Wijchen bekijken of dit ook echt noodzakelijk is. Misschien is een professionele reparatie afdoende om de problemen goed te verhelpen en om ervoor te zorgen dat de kosten binnen de perken blijven. Als er wel een renovatie nodig is raden we u ook aan om ons in te schakelen. Wij doen dit snel en grondig voor u, zonder hier extreme kosten voor in rekening te brengen.

Meer weten over onze dakdekker voor Wijchen?

Als dakdekkers in Wijchen brengen we heel wat van onze tijd op de daken door. Vandaar ook dat we als geen ander weten wat er allemaal kan mankeren aan een dak, en hoe wij grote schade voor u kunnen voorkomen. Neem daarom ook contact op met onze dakdekkers voor Wijchen als u graag ziet dat uw dak in perfecte staat blijft. We zijn als dakdekkersbedrijf voor Wijchen ook in te schakelen als u voor een huis of bedrijfspand een nieuw dak nodig heeft. Dit ontwerpen en bouwen wij volledig voor u.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99