Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Wageningen

Als u een dakdekker zoekt die in Wageningen werk aan uw dak uit kan voeren, dan raden we u aan om contact op te nemen met Douma Dakservice. Ons bedrijf bestaat al sinds 1929 en heeft in al die jaren heel wat daken weer piekfijn in orde gemaakt. Wij zijn mensen die weten hoe een dak in perfecte staat gehouden moet worden. U kunt dan ook bij ons bijvoorbeeld een onderhoudscontract afsluiten. Met behulp van een dergelijk contract weet u zeker dat er niet snel gekke dingen gaan gebeuren met uw dak. Zo voorkomt u hoge kosten en schade in uw huis. Meer weten hierover? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

De dakdekkers voor Wageningen

Als dakdekkersbedrijf in Wageningen hebben wij al heel wat mensen aan een goed dak geholpen. Staat u op het punt om een nieuw bedrijfspand te laten bouwen? Schakel ons dan in om het dak in zijn geheel te laten ontwerpen en opbouwen. Wij hebben hier veel ervaring in en kunnen dan ook als geen ander zorgen dat u straks een solide dak boven uw hoofd heeft. Bent u bang dat er problemen zijn met uw huidige dak? Schakel ons als dakdekker voor Wageningen in om dan een grondige controle uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat eventuele mankementen aan uw dak zo snel mogelijk worden ontdekt. Dit voorkomt de hoge kosten die bij een grondige reparatie naar voren kunnen komen.

Uw dak weer als nieuw

Douma Dakservice is een bedrijf waar mensen werken die vol enthousiasme voor u aan de slag gaan. Ook als u bijvoorbeeld midden in de nacht een spoedgeval heeft. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, dan komen onze dakdekkers naar Wageningen om een einde te maken aan uw problemen. Als dakdekkersbedrijf voor Wageningen leveren wij de beste service die u maar kunt vinden.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99