Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Velp

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Velp, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Douma Dakservice. Ons bedrijf bestaat al sinds 1929, waarmee we nu dus al meer dan 85 jaar ervaring hebben op het gebied van alles wat met daken te maken heeft. Heeft u schade aan uw dak die snel verholpen moet worden? Dan neemt u contact op met onze 24 uurs spoed service. Zoekt u juist een bedrijf dat uw dak grondig kan renoveren, zodat u er de komende jaren geen last meer van zult hebben? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn als u wilt dat er regelmatig onderhoud aan uw dak wordt gepleegd.

De dakdekkers voor Velp

Als u woonachtig bent in Velp en u heeft problemen met uw dak, neem dan contact op met ons. Wij zijn een dakdekkersbedrijf in Velp dat binnen een uur bij u op het dak kan staan als er een noodgeval aan de man is. Daarnaast zijn wij ook het bedrijf dat u inschakelt als u een nieuw dak nodig heeft. U kunt er hierbij aan denken dat u bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand laat bouwen, waar dan wel een goed dak op moet zitten. Wij zorgen er dan voor dat dit dak niet alleen voor u wordt ontworpen, maar ook helemaal van de grond af aan opgebouwd.

Een dakdekker voor Velp

Als u dakdekkers voor Velp nodig heeft, neem dan eens een kijkje op onze website. U vindt hier alle informatie die u maar nodig kunt hebben over Douma Dakservice. Daarnaast helpen we u ook graag verder als u vragen mocht hebben over alle aan daken gerelateerde zaken. Hiervoor belt of mailt u ons gewoon even. De spoedservice van ons dakdekkersbedrijf voor Velp is 24 uur per dag voor u bereikbaar.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99