Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Veenendaal

Bij Douma Dakservice bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een dakdekker in Veenendaal. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die alles weten van daken, alsmede van het in zo goed mogelijke staat houden van daken. Heeft u schade aan uw dak die zo snel mogelijk verholpen moet worden? Of heeft u plannen voor een grondige renovatie van uw dak? Laat ons een uitgebreide analyse van uw dak uitvoeren om te bekijken waar de pijnpunten zitten en waar wij eventueel hulp kunnen bieden. Vraag gewoon een vrijblijvende offerte aan en u zult zien dat wij onze diensten ook nog eens tegen een schappelijke prijs uitvoeren.

De dakdekkers voor Veenendaal

Als dakdekkersbedrijf voor Veenendaal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen op het gebied van uw dak worden vervuld. Zo kunt u er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten plegen. Dit is verstandig, aangezien u zo grotere beschadigingen en de daarbij behorende hoge kosten kunt vermijden. Een goede renovatie van uw dak nodig? Ook hier kunt u ons als dakdekker voor Veenendaal voor inschakelen. En als u een keer onverwacht grote schade aan uw dak krijgt, dan staat onze spoedhulp 24 uur per dag voor u klaar. Zo weet u zeker dat die schade niet erger kan worden en dat de schade in uw huis beperkt blijft.

Een dakdekkersbedrijf voor Veenendaal inschakelen

We raden u af om werkzaamheden aan uw dak zelf uit te voeren. Zelfs de kleinste foutjes kunnen hier namelijk al voor de grootste problemen zorgen. Als dakdekkers voor Veenendaal hebben we veel ervaring met het verhelpen van alle mogelijke problemen die er maar aan een dak kunnen ontstaan. Meet weten over ons dakdekkersbedrijf voor Veenendaal? Op onze website vindt u hier uitgebreide informatie over. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99