Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Tiel

Het zijn van die problemen waar u niet op zit te wachten: door een zware storm is er een probleem met uw dak ontstaan. Hoe lost u dit zo snel mogelijk op? Zeker als de problemen zeer groot zijn en acuut verholpen moeten worden, wilt u toch ook dat er meteen iemand met uw dak aan de slag gaat? U neemt hiervoor contact op met Douma Dakservice. Wij zijn dakdekkers voor Tiel die binnen een uur bij u op de stoep kunnen staan. Dit is noodzakelijk als de calamiteiten aan uw dak dusdanig groot zijn dat er schade in uw huis ontstaat. Wij zijn dan ook 24 uur per dag bereikbaar om uw probleem op te lossen. Maar u kunt ook contact met ons opnemen voor een reparatie waar geen grote spoed achter zit.

Een dakdekker in Tiel nodig?

Schakel zo snel mogelijk ons dakdekkersbedrijf voor Tiel in als er problemen aan uw dak verholpen moeten worden. Wij hebben de mensen en ervaring in huis om u zo snel mogelijk weer aan een perfect dak te helpen. Wacht niet te lang met ons in te schakelen als u een klein probleem met uw dak heeft. Dit probleem kan namelijk razendsnel een groter probleem worden en dan brengt dit nog hogere kosten met zich mee. Als dakdekker voor Tiel hebben wij de kennis in huis om uw dak dusdanig te repareren dat een ingrijpende renovatie niet nodig is. Wij voeren ook een vakkundige dakinspectie voor u uit als u vermoedt dat er iets met uw dak mis is. Aan de hand hiervan bekijken we dan samen hoe wij er als dakdekkers voor Tiel voor gaan zorgen dat uw dak weer helemaal in orde is.

De dakdekker voor Tiel en omstreken

Als dakdekkersbedrijf voor Tiel weten we als geen ander hoe uw dak perfect in orde gehouden moet worden. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten over wat ons bedrijf voor u kan betekenen. Wij zijn al ruim 85 jaar actief op het gebied van de renovatie van daken en helpen ook u graag aan een dak dat weer helemaal in orde is.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99