Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Uw dakspecialist in de regio Arnhem

Douma Dakservice is uw dakdekker in Arnhem. Onze professionele dakdekkers staan altijd voor u klaar. Heeft u schade aan uw dak, bijvoorbeeld een daklekkage, dan lossen we dit voor u op. Bij spoedgevallen kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Doordat we altijd bereikbaar zijn wordt ieder probleem snel opgelost. De dakdekker staat binnen het uur bij u aan de deur. Uw probleem wordt meteen verholpen. Heeft u een dakdekker nodig in Arnhem en omstreken? Laat het ons weten!

De dakdekker voor spoedgevallen in Arnhem

Met spoed uw dak laten repareren, dat kan een lastige opgave zijn. De meeste dakdekkers werken op afspraak en komen niet direct uw kant uit. In deze situaties staan wij voor u klaar. Onderhoud en reparatie, we verlenen spoedservice voor alle dakwerkzaamheden. Een probleem aan het dak kan grote gevolgen hebben voor uw hele woning. Dat proberen we, samen met u, te voorkomen.

Betreft het een kleine lekkage? In dit geval kan het probleem waarschijnlijk wel even wachten. Zo af en toe valt een druppeltje naar beneden, u vindt het geen probleem om te wachten tot de volgende ochtend. Stroomt het water naar beneden? Ziet u grote kringen verschijnen in het plafond en de muren, is de kans groot dat uw meubelen worden beschadigd? In deze gevallen spreken we van een spoedsituatie. Douma Dakservice helpt u in de hele omgeving van Arnhem met uw dakproblemen.

Geen onverwachte kosten

Bij ons komt u niet voor onverwachte kosten te staan. We werken eerlijk en transparant, zelfs bij spoedgevallen. In deze situaties bent u niet op een grote uitgave voorbereid. Voor geplande werkzaamheden aan het dak kunt u een budget berekenen. Bij sommige situaties kan dit niet. Heeft u plotseling schade ontdekt aan het dak? Wordt u geconfronteerd met een lekkage? Allemaal vervelende verrassingen waar u niet op zit te wachten.

Wij zijn altijd eerlijk over het kostenplaatje en de werkzaamheden die we verrichten. We lossen het dakprobleem zo goed mogelijk voor u op. Uw dak wordt geïnspecteerd, de situatie wordt in beeld gebracht en de kosten worden berekend. We stellen een plan van aanpak op. Dit kan bestaan uit directe reparatie, een spoedreparatie of een geplande afspraak op een later moment. U bent altijd op de hoogte van onze plannen. Zonder uw inspraak en toestemming voeren wij geen werkzaamheden uit.

Dakwerkzaamheden in Arnhem

Mocht u een dakdekker nodig hebben voor dakwerkzaamheden, u kunt ons altijd bereiken. Douma Dakservice is specialist op alle gebieden van het dak. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we altijd wat te doen. Dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud, wij pakken het voor u aan in Arnhem en daarbuiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99