Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Huissen

Ben u op zoek naar een professionele, ervaren dakdekker in Huissen? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Douma Dakservice. Bij ons bedrijf vindt u ruim 85 jaar ervaring, met mensen die vol toewijding voor u aan de slag gaan. Wij zijn in te zetten op alle gebieden die maar met dakbedekking te maken hebben. U kunt daarbij denken aan het repareren aan schade aan uw dak, de renovatie van daken en het ontwerpen en opbouwen van een geheel nieuw dak. Bij ons vindt u de service die u op dit gebied nodig heeft. Vraag daarom vandaag nog gratis een vrijblijvende offerte bij ons aan.

De dakdekkers voor Huissen

Bij Douma Dakservice werken mensen die als geen ander weten hoe uw dak helemaal in goede staat blijft. We raden u dan ook aan om niet alleen maar contact met ons op te nemen als er schade is ontstaan aan uw dak. U bent ook bij ons aan het juiste adres als u wilt dat uw dak op reguliere basis wordt nagekeken en onderhouden. Zo weet u pas echt zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken om wat er allemaal met uw dak gebeurt. We kunnen ook voor u een grondige inspectie uitvoeren op uw dak, waarbij we dan bekijken of er werkzaamheden aan uw dak nodig zijn. Denk er daarbij aan dat repareren van een dak een stuk goedkoper is dan een dak helemaal laten renoveren.

Het dakdekkersbedrijf voor Huissen

Als dakdekker voor Huissen weten we als geen ander hoe uw dak weer in perfecte staat komt. Wij zijn dakdekkers voor Huissen die u graag helpen veilig onder uw dak te zitten. Heeft u een nieuw dak nodig, bijvoorbeeld voor een nieuw bedrijfspand? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen dit dak voor u en zullen het, na uw goedkeuring, ook helemaal voor u opbouwen.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99