Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Ede

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw dak altijd in perfecte staat is. Als er namelijk problemen zijn met uw dak, dan kan dit grote schade veroorzaken. Laat kleine problemen met uw dak ook niet ongemoeid. Deze problemen kunnen namelijk snel uitgroeien tot grote problemen, wat dan weer gepaard gaat met flinke kosten. We raden u aan om in het geval van schade aan uw dak zo snel mogelijk contact op te nemen met Douma Dakservice. Ons bedrijf heeft de mensen en ervaring in huis om snel een einde te maken aan de problemen die u aan uw dak kunt hebben. Wij zijn ook in te schakelen als u wilt dat een professional eens naar uw dak kijkt.

Een dakdekker in Ede inschakelen

Bij Douma Dakservice werken mensen die als geen ander weten hoe er met een dak om moet worden gegaan. Wij voeren snel een grondige inspectie aan uw dak uit, als u zich afvraagt hoe het met uw dak gesteld is. Wij kunnen ook ingeschakeld worden als u al problemen heeft met uw dak en u graag ziet dat deze zo snel mogelijk worden verholpen. Als dakdekkers in Ede voeren wij ook een grondige renovatie aan uw dak uit indien dit nodig is. Heeft u een geheel nieuw dak nodig, bijvoorbeeld voor een nieuw bedrijfspand? Laat ons dit dan voor u ontwerpen en uitvoeren als u wilt dat dit grondig en professioneel gebeurt.

Het dakdekkersbedrijf voor Ede

Als u een dakdekkersbedrijf in Ede in wilt laten schakelen, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf werken mensen die als geen ander weten hoe een dak in goede conditie gehouden moet worden. We staan klaar om u te helpen de kwaliteit van uw dak in stand te houden. Neem gewoon even contact op met onze dakdekkers voor Ede als u een gratis offerte aan wilt vragen. U zult dan zien dat wij als dakdekker voor Ede altijd schappelijke prijzen in rekening brengen.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99