Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Doetinchem

U bent woonachtig in Doetinchem en merkt dat er een probleem is aan uw dak? Of bent u woonachtig in Doetinchem en heeft u voor een nieuw pand een dak nodig? Wat voor werkzaamheden op het gebied van daken u ook uit wilt laten voeren, bij Douma Dakservice zit u goed. Ons bedrijf is de dakdekker voor Doetinchem met verstand van zaken. Een bedrijf waar mensen werken die ervaring hebben en die met toewijding aan de slag gaan met uw dak. Of u nu schade heeft door bijvoorbeeld een zware storm, die snel gerepareerd moet worden, of uw dak gerenoveerd wilt zien, bij ons zit u goed. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat uw dak snel weer in goede staat is.

De dakdekkers voor Doetinchem

Bij werkzaamheden aan een dak moet u er voor zorgen dat u mensen inschakelt die weten wat ze doen. Per slot van rekening is het dak een van de belangrijkste onderdelen van uw huis of bedrijfspand. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren aan uw dak die u maar kunt bedenken. Of u nu een nieuw dak nodig heeft, of een grondige renovatie, wij staan voor u klaar. We gaan dan met u om tafel zitten om samen te bekijken wat we precies voor u kunnen betekenen. Vaak is een goede, grondige reparatie afdoende als u problemen met uw dak heeft. U voorkomt dan ook de kosten die erbij komen kijken als er een renovatie moet worden uitgevoerd.

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Doetinchem

Als u een dakdekker in Doetinchem zoekt, dan neemt u contact op met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf kunt u altijd terecht als er acuut een probleem is met uw dak. We bieden een 24 uurs service waarbij we u graag helpen om zo snel mogelijk uit de zorgen te zijn. U kunt ons natuurlijk ook altijd inschakelen voor reparaties waar minder spoed achter zit, of als u een keer een grondige inspectie van uw dak wilt laten uitvoeren.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99