Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Dieren

Bent u op zoek naar een goede dakdekker voor Dieren? Als u in Dieren woont en werkzaamheden aan uw dak uitgevoerd wilt hebben, dan bent u bij Douma Dakservice aan het juiste adres. Bij ons bedrijf werken mensen met vele jaren ervaring als dakdekkers voor Dieren. Wij kunnen uw dak voor u repareren, renoveren of geheel vernieuwen. U kunt ons ook inzetten als u voor een nieuw pand een dak nodig heeft. Wij helpen u in een dergelijk geval graag aan een ontwerp voor dit dak en kunnen het ook helemaal voor u opbouwen. Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij in petto hebben. U kunt ook uitgebreide informatie over onze diensten vinden op onze website.

Het dakdekkersbedrijf voor Dieren

Het kan zomaar gebeuren: door een storm schiet er een stuk van uw dak los. Dit kan grote problemen veroorzaken. U wilt dan dat er snel iets aan uw dak wordt gedaan, zodat u geen grote schade in uw huis gaat krijgen. Daarvoor neemt u zo snel mogelijk contact op met Douma Dakservice. Wij zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen een uur bij u op de stoep staan om een noodreparatie uit te voeren. Ook voor minder dringende reparaties kunt u ons altijd inschakelen. Ons bedrijf staat er om bekend snel te kunnen werken en u in no time van uw problemen met uw dak af te helpen.

Zoekt u een dakdekker voor Dieren?

Voor de beste dakdekkers voor Dieren neemt u contact op met Douma Dakservice. Ons bedrijf bestaat al sinds 1929. Wij bieden u een betrouwbare service en bieden u een volledig pakket diensten op het gebied van dakbedekking. Zo zijn wij ook in te schakelen als u een volwaardig onderhoudsplan voor uw dak op wilt stellen. Het is per slot van rekening beter om de problemen met uw dak te voorkomen door hier door ons dakdekkersbedrijf in Dieren regelmatig naar te laten kijken, dan pas achteraf een duurdere reparatie uit te laten voeren.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99