Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Deventer

U hoopt dat het niet gebeurt, maar het is helaas niet altijd te voorkomen; schade aan uw dak! Dit kan voor grote problemen zorgen. Zeker als de schade is ontstaan tijdens een storm of in een zware regenbui, betekent een gat in uw dak dat er ook in uw huis schade gaat ontstaan. U heeft dan zo snel mogelijk een dakdekker in Deventer nodig. U bent dan bij Douma Dakservice aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft namelijk de mensen in dienst die altijd voor u klaarstaan. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om de schade aan uw dak te verhelpen en er zo voor te zorgen dat u niet bang hoeft te zijn voor verdere schade.

Dakdekkers in Deventer

Douma Dakservice is een bedrijf waar al ruim 85 jaar aan daken wordt gewerkt. Bij ons werken mensen met jarenlange ervaring op het gebied van de reparatie van daken. Maar we kunnen meer dan alleen maar uw dak maken. Sluit bij ons een professioneel onderhoudscontract af om er zo voor te zorgen dat er helemaal geen schade aan uw dak ontstaat. Zo voorkomt u hoge kosten als een zwakker gedeelte van uw dak toch een keer beschadigd raakt. Is uw dak in slechte staat? Laat ons dan de reparatie van uw dak op ons nemen. Zo zorgen wij ervoor dat uw dak snel weer helemaal betrouwbaar is. Een nieuw dak op uw huis of bedrijfspand laten zetten? Ook hier schakelt u Douma Dakservice voor in.

Een dakdekkersbedrijf in Deventer nodig?

Als u een dakdekker in Deventer zoekt, dan raden wij u aan om contact op te nemen met Douma Dakservice. Wij kunnen in geval van calamiteiten binnen een uur bij u op de stoep staan. Of laat ons een inspectie aan uw dak uitvoeren als u zeker wilt weten hoe het met uw dak gesteld is. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Aan de hand hiervan ziet u dat u bij ons geen hoge kosten gaat maken als u ons uw dak laat repareren.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99