Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Arnhem

U bent op zoek naar een goede dakdekker voor Arnhem? Dakdekkers die alles van hun vak weten en veel ervaring hebben op het gebied van reparatie en renovatie? U hoeft dan niet verder meer te kijken. Bij Douma Dakservice vindt u namelijk ruim 85 jaar ervaring met het in goede staat houden van daken. Wij weten als geen ander hoe we uw dak ook helemaal perfect moeten houden. Heeft u na een storm een calamiteit aan uw dak en wilt u dat hier zo snel mogelijk iets aan wordt gedaan? Wij bieden u dan een spoedservice waarbij we binnen een uur bij u op de stoep kunnen staan. U zit er per slot van rekening niet op te wachten dat de problemen aan uw dak nog groter worden, of ernstige schade binnen uw huis veroorzaken.

Het dakdekkersbedrijf voor Arnhem

Van een goede dakdekker voor Arnhem mag u verwachten dat ze kennis van zaken hebben. Bij Douma Dakservice vindt u mensen die al jarenlang aan daken hebben gewerkt en die dan ook als geen ander weten hoe een dak perfect in elkaar gezet moet worden. We hebben de mensen in dienst die direct voor u klaarstaan als er iets aan uw dak moet gebeuren. We repareren de schade aan uw dak, zodat het niet nodig wordt om een dure renovatie uit te laten voeren. Wilt u liever uw dak toch laten renoveren? Laat onze experts dit dan snel en tegen een schappelijke prijs voor u doen. Wij zijn ook in te schakelen als u een geheel nieuw dak nodig heeft. Dit kan zijn voor een woonhuis, maar ook als u een dak nodig heeft voor een nieuw bedrijfspand.

Dakdekkers voor Arnhem inschakelen

Ons dakdekkersbedrijf voor Arnhem heeft mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan. Wij hebben de kennis en ervaring die nodig is om een reparatie aan uw dak uit te voeren die helemaal perfect is. Als wij klaar zijn met uw dak, dan weet u zeker dat u hier voorlopig geen omkijken meer naar heeft! Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan raden we u aan om even contact met ons op te nemen. U kunt bij ons ook gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99