Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Apeldoorn

Bent u op zoek naar een dakdekker in Apeldoorn? Dan vindt u bij Douma Dakservice de expert die u nodig heeft. Ons bedrijf is al meer dan 85 jaar actief op het gebied van dakbedekking en wij weten dan ook als geen ander hoe we ervoor moeten zorgen dat uw dak piekfijn in orde is. We kunnen samen met u een onderhoudsplan opstellen om er zo voor te zorgen dat u geen problemen aan uw dak gaat ondervinden. Mochten er wel al acute problemen aan uw dak zijn, schroom dan ook niet om ons in te zetten. Wij staan binnen een uur bij u op de stoep als er grote problemen met uw dak zijn, waardoor er ook binnen uw huis schade aan het ontstaan is.

Op zoek naar een dakdekker voor Apeldoorn?

Onze dakdekkers voor Apeldoorn zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw dak. Wij repareren uw dak zo snel mogelijk, zodat u snel weer helemaal veilig onder uw dak kunt zitten. Een vakkundige reparatie aan uw dak is niet alleen goedkoper dan een uitgebreide renovatie, u voorkomt hier ook mee dat er grotere werkzaamheden aan uw dak uitgevoerd moeten worden. Indien u toch graag een renovatie van uw dak wilt, dan staan wij als dakdekkersbedrijf in Apeldoorn voor u klaar.

Neem contact op met onze dakdekker voor Apeldoorn

Als dakdekkers voor Apeldoorn hebben wij de kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw dak snel weer helemaal in orde is. Heeft u een bedrijf dat een nieuw pand gaat laten bouwen en wilt u graag dat experts dit dak voor u ontwerpen en uitvoeren? Ook dan neemt u gewoon even contact op met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf werken namelijk mensen die als geen ander weten aan welke eisen een goed dak allemaal moet voldoen.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99