Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakdekker Amersfoort

Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak altijd in perfecte staat verkeert. Als uw dak niet helemaal goed meer is, dan kan dit zorgen voor schade in uw huis. Daar komt bij dat kleine problemen aan uw dak snel uit kunnen groeien tot grote problemen aan uw dak. Dit wilt u toch altijd voorkomen? We raden u dan ook om bij problemen met uw dak eens contact op te nemen met Douma Dakservice. Ons bedrijf heeft de kennis, ervaring en apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat uw dak weer helemaal in orde is. Wij kunnen een reparatie uitvoeren, uw dak renoveren of een geheel nieuw dak plaatsen. Wilt u dit allemaal het liefst zo lang mogelijk voorkomen? Neem dan contact met ons op voor een professioneel onderhoudsplan.

De dakdekkers voor Amersfoort

Als u een dakdekker voor Amersfoort zoek, dan neemt u hier contact over op met Douma Dakservice. Bij ons bedrijf werken mensen die al jarenlang ervaring hebben met het repareren, renoveren of vervangen van uw dak. Het is van groot belang om werkzaamheden aan uw dak uit te laten voeren door mensen die hier ervaring mee hebben. Ons bedrijf heeft de kennis in huis die nodig is om uw dak helemaal in perfecte staat te houden. We raden u dan ook aan om eens te kijken wat ons bedrijf u allemaal te bieden heeft. U vindt hierover uitgebreide informatie op onze website, maar u kunt ook altijd contact opnemen met ons dakdekkersbedrijf voor Amersfoort.

Een dakdekker in Amersfoort nodig?

Met Douma Dakservice heeft u de dakdekkers voor Amersfoort gevonden. Laat u een goede reparatie aan uw dak uitvoeren, dan is een duurdere renovatie of vernieuwing niet nodig. Onze dakdekkers voor Amersfoort zijn 24 uur per dag bereikbaar. Zelfs als u midden in de nacht een calamiteit heeft met uw dak, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan dan binnen een uur op uw stoep om deze problemen zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Neem vandaag nog contact op met ons dakdekkersbedrijf in Amersfoort als u vragen heeft.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99