Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Professionele dakcheck voor zonnepanelen

Met een dakcheck weet u direct of u zonnepanelen kunt plaatsen op het dak. Het dak is meer dan bescherming en isolatie voor uw woning. Tegenwoordig speelt het dak een grote rol voor de duurzaamheid van uw huis of pand. Vanzelfsprekend zijn de standaarden voor een dak dan ook hoger geworden met de tijd. Uiteraard vindt u het ook belangrijk dat het dak er goed uit ziet.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker gevonden. Steeds meer mensen kiezen voor het plaatsen van zonnepanelen. Rijdt u eens door een nieuwbouwwijk heen, u zult zien dat veel daken over zonnepanelen beschikken. Wilt u ook graag zonnepanelen laten aanbrengen op het dak? Douma Dakservice pakt deze klus vakkundig aan. Natuurlijk voeren wij eerst een nauwkeurige dakcheck voor zonnepanelen uit.

Controleer het dak met een zonnepanelen dakcheck

Onze dakcheck voor zonnepanelen verzekert u ervan dat het dak geschikt is voor zonnepanelen. Dit is niet altijd het geval. In sommige gevallen moeten we het een en ander aanpassen voor het plaatsen van panelen. Ook deze aanpassingen kunt u meteen laten uitvoeren door Douma Dakservice. Zo bent u in één keer klaar.

Rendement van de zonnepanelen

Zelfs wanneer u genoeg plaats heeft voor een aantal zonnepanelen betekent het niet dat dit voldoende is. U wilt een goed rendement uit de panelen halen, anders is het een zinloze aanvulling aan uw woning. Een goed rendement vraagt om een bepaald aantal zonnepanelen. Uw dak moet ruim genoeg zijn voor het benodigde aantal zonnepanelen. Ook wanneer het dak voldoet aan de gevraagde oppervlakte kunnen aanpassingen nog steeds nodig zijn.

Maakt u zich in dit geval geen zorgen. Bij ons bent u aan het juiste adres om de aanpassingen uit te laten voeren. Uw dak wordt uitgebreid geïnspecteerd. Ons onderzoek geeft uitsluitsel over de mogelijkheden voor uw woning. U ontvangt van ons altijd een uitgebreide offerte waarin alle werkzaamheden en prijzen worden genoemd. De voorwaarden worden hier ook duidelijk in vermeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Check de staat van uw dak

Blijkt uit de dakcheck voor zonnepanelen dat uw dak geschikt is voor plaatsing? Een controle van uw dak blijft dan een goed idee. Het dak beschermt de volledige woning, de staat van het dak is ontzettend belangrijk. Voor zonnepanelen dient een dak in goede conditie te verkeren.

Is dit niet het geval? Dan kunnen er achteraf vervelende problemen ontstaan. Het oplossen hiervan kan lastig zijn. Uiteindelijk lopen de kosten alsmaar op en bent u veel verder van huis. Om deze ongewenste situatie te voorkomen zorgen we dat het dak in goede staat verkeert voordat de panelen worden geplaatst.

Vervangen van dakpannen voor zonnepanelen

U heeft besloten dat het tijd is voor zonnepanelen. Dit is het perfecte moment om eens naar de staat van het dak te laten kijken. Voor de plaatsing van de duurzame panelen moeten dakpannen misschien worden vervangen. Een complete dakrenovatie kan ook nodig zijn. Douma Dakservice verzorgt deze klussen graag voor u. Wanneer de zonnepanelen eenmaal op het dak liggen wordt dit ingewikkeld. Juist daarom is het zo fijn dat wij dit allebei voor u kunnen oppakken. De combinatie van onze diensten heeft meerdere voordelen. Wij kunnen efficiënter werken en u bent minder kosten kwijt.

Vraag een dakcheck voor zonnepanelen aan

Heeft u nog vragen over onze dakcheck? Laat het ons weten! Onze medewerkers staan u graag te woord. Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 262 487 99. Benieuwd wat de totale kosten zullen zijn? Vraag direct uw offerte aan. U ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99