Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakbedekking met garantie

Bij Douma Dakservice krijgt u garantie op dakbedekking. Het laten bedekken, repareren of vervangen van het dak hoort goed te gebeuren. Het is geen klusje dat u regelmatig laat uitvoeren. Uiteraard moeten dakwerkzaamheden goed worden uitgevoerd. Een dak van hoogwaardige kwaliteit. De beste materialen en professioneel vakmanschap. U bent gegarandeerd van een dak dat weer jarenlang mee gaat. Laat uw dakbedekking uitvoeren door Douma Dakservice. Bij ons krijgt u dakbedekking met garantie op de beste kwaliteit, prijs en service.

Garantie op uw nieuwe dakbedekking

Bij Douma Dakservice kiest u voor gespecialiseerde dakdekkers. We worden al jarenlang ingeschakeld in heel Gelderland en omstreken. Dit gebeurt uiteraard niet zomaar. Wij verrichten allerlei klussen aan uw dak:

  • Dakbedekking
  • Vervanging van het dak
  • Dakrenovatie
  • Kleine reparaties

Bij ons krijgt u dakbedekking met garantie. Veel klanten worden blij van onze service. Wordt uw dak aangepast door dakdekkers van Douma Dakservice, dan ontvangt u van ons bijhorende garantiecertificaten. Bedekking van uw dak met een lange levensduur. Daarbij profiteert u meteen van de beste dakisolatie. De hoge isolatiewaardes zorgen dat u bespaart op de stookkosten. Nieuwe dakbedekking voor uw woning zorgt voor een prachtige uitstraling.

De dakbedekking specialist

Onze medewerkers zijn ervaren specialisten. Als allround specialist krijgt u een nieuwe dakbedekking met garantie op ieder dak. Heeft u een plat dak? Dat is geen enkel probleem voor ons. We verzorgen ook de dakbedekking voor een plat dak. Alle soorten daken worden grondig aangepakt door onze dakdekkers. We bieden u allerlei werkzaamheden aan. U krijgt garantie op dakbedekking met een hoge levensduur.

We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor dakreparaties. Wij komen bij u aan huis. Betreft het een spoedgeval? Dan staan we binnen 60 minuten aan de deur. Samen met u gaan we direct op zoek naar de beste oplossing voor het probleem. U kunt ons altijd inschakelen voor dakonderhoud. Het onderhouden van uw dak is zeer belangrijk. Zonder dakonderhoud kunt u grote problemen aan uw dak krijgen. Uw dak blijft in uitstekende vorm met behulp van onze vakmensen. Al onze medewerkers zorgen voor dakbedekking met garantie. Is uw huidige dak oud? Dit maakt geen enkel verschil in de garantie die we geven.

Daken voor nieuwbouw

Ook voor daken op nieuwbouwhuizen zijn we uw partner. Nieuwbouw is niet langer een klus voor aannemers. Wij worden als dakspecialist steeds vaker betrokken bij nieuwbouwprojecten. Dankzij onze nauwkeurige expertise maken we het verschil. Niet alleen voor de kwaliteit van de dakbedekking, ook voor de duurzaamheid. Dit dankzij goede isolatie waarmee u heel wat geld kunt besparen. Bij Douma Dakservice kiest u altijd voor dakbedekking met garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan.Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99