Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Stormschade dak herstellen

Het domineert telkens weer het nieuws na een flinke storm in ons land: kapotte daken en weggewaaide dakpannen. Een flinke storm is wellicht wel de grootste vijand van uw dak. Wij kunnen de stormschade aan uw dak herstellen. U weet van tevoren nooit hoe uw dak een storm zal doorstaan. Treedt er schade op, dan is de schade vaak omvangrijk en is snelle reparatie gewenst of wellicht zelfs vereist. Soms is de schade namelijk dusdanig groot dat u achterblijft met een lekkage. Stormschade aan uw dak kan door ons zeer snel verholpen worden. Ook in het weekend. Wij zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten en kunnen in de regio Gelderland (bijvoorbeeld in plaatsen als Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Driel, Duiven, Ede, Huissen, Nijmegen, Veenendaal, Wageningen, Westervoort, Zevenaar en Zutphen) binnen een uur ter plaatse zijn om de schade te repareren.

Snel en effectief stormschade aan uw dak herstellen

Wat de schade ook is die de storm veroorzaakt heeft: wij zullen de stormschade aan het dak snel herstellen. Wanneer wij arriveren, inspecteren wij eerst de stormschade aan het dak. Wij zullen nooit zomaar met de herstelwerkzaamheden beginnen, maar u altijd op de hoogte brengen van onze bevindingen. In heldere taal leggen wij u uit wat de schade is, wat wij hieraan kunnen doen en wat dit u gaat kosten. Bij Douma Dakservice kunt u altijd rekenen op transparantie.

Een storm kan vaak meer schade aanrichten dan er in eerste instantie zichtbaar is. Vaak denken mensen dat het gaat om schade aan dakpannen, maar een flinke storm kan ook zorgen voor lekkage of voor schade aan isolatiemateriaal. Als ervaren en gespecialiseerde dakdekker kunnen wij u van dienst zijn met het verhelpen van alle problemen die een storm heeft aangericht. Natuurlijk vervangen wij uw dakpannen, maar terwijl wij op het dak aan het werk zijn, kunnen wij ook kijken naar overige stormschade aan uw dak. Wordt deze aangetroffen, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Wij kunnen ook deze schade direct voor u verhelpen, of onze werkzaamheden nader toelichten in een vrijblijvende offerte.

U kunt op ons rekenen bij spoed

Bij stormschade aan het dak herstellen komt vaak spoed kijken. Wij begrijpen dit als geen ander. Moet er een acute reparatie plaatsvinden, dan zijn wij binnen een uur ter plaatse. Meestal kunnen wij het probleem ook direct en snel verhelpen. Is er toch iets meer werk nodig en moeten wij hiervoor later terugkomen, dan zorgen wij uiteraard eerst voor een goede tijdelijke reparatie.
Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Buitenpostlaan 7 6835 JV Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99