Dak-reparatie
Dak-onderhoud
Dak-renovatie
Dak-nieuwbouw

 

24 uur per dag bereikbaar

 

Gratis dakinspectie

 

10 jaar garantie

Dakcheck zonnepanelen

Daken worden steeds belangrijker. Van oudsher biedt een dak uiteraard bescherming en isolatie, maar de standaarden op die gebieden zijn met de jaren steeds hoger geworden. Zo is uw dak steeds bepalender geworden voor de duurzaamheid van uw woning. Ook hebben daken altijd al een decoratieve functie gehad. De laatste jaren begint het dak echter meer en meer een moderne, duurzame functie te vervullen: er worden zonnepanelen op geplaatst. Vooral wanneer u door nieuwbouwwijken heen rijdt, ziet u op veel daken zonnepanelen. Wilt u ook zonnepanelen laten aanbrengen op uw dak, dan kunt u ons hiervoor inschakelen. Alles begint met een dakcheck voor zonnepanelen.

Controleer of uw dak geschikt is met een dakcheck voor zonnepanelen

Met een dakcheck voor zonnepanelen verzekert u uzelf ervan dat uw dak geschikt is voor het plaatsen van panelen. Anders dan mensen vaak denken, kunnen deze panelen namelijk niet altijd zonder aanpassingen aan het dak geplaatst worden. Het aanpassen van uw dak voor zonnepanelen is iets dat wij kunnen verzorgen.

Om een goed rendement te behalen, is het belangrijk dat er voldoende panelen worden geplaatst. Dit vereist een bepaalde beschikbare oppervlakte op uw dak. Zelfs wanneer deze oppervlakte beschikbaar is, is het nog geen gegeven dat uw dak geschikt is voor het plaatsen van de panelen. Mocht het aanpassen van het dak voor zonnepanelen nodig zijn, dan kunt u deze klus met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij inspecteren uw dak en toetsen dit op kritieke punten. Na een kort onderzoek kunnen wij u uitsluitsel geven of uw dak geschikt is of dat het aanpassen van uw dak voor zonnepanelen noodzakelijk is. Wanneer aanpassingen gemaakt moeten worden, zorgen wij hier vanzelfsprekend voor. Voordat wij daarmee aan de slag gaan, zorgen wij uiteraard voor een duidelijke, begrijpelijke offerte waarin alle werkzaamheden, prijzen en voorwaarden genoemd staan.

De staat van uw dak is belangrijk

Zelfs wanneer uit een dakcheck voor zonnepanelen blijkt dat uw dak geschikt is, kan het lonend zijn om uw dak goed te controleren. De staat van uw dak is namelijk belangrijk. Wanneer de panelen geplaatst worden, dient dit te worden gedaan op een dak dat in een goede conditie verkeert. Wanneer het dak namelijk niet in goede staat verkeert en de zonnepanelen toch worden geplaatst, kan het lastig en kostbaar zijn om achteraf problemen die optreden te verhelpen. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw dak in de best mogelijke staat verkeert voordat de panelen worden geplaatst; of er nu aanpassingen nodig zijn of niet.
Storingsdienst DoumaDak
24 uur bereikbaar.

Buitenpostlaan 7 6835 JV Arnhem

mobiel: 06-26248799
geen gehoor?: 026-3236146
info@doumadak.com

24 uur per dag bereikbaar

Binnen twee uur antwoord

Gratis dakinspectie

De beste kwaliteit

10 jaar garantie

Unieke servicecontracten


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 06 26 24 87 99